Våra Köpvillkor

För att handla måste du vara 18 år.

Priser

Varje vara anges med pris i svenska kronor inklusive moms. Våra tyger på metervara anges i pris per dm (10 cm) och kortaste klippmått är 5 dm (50cm) Därefter går det bra att beställa per 10 cm vidare till önskat klippmått. I kundvagnen kan man se det totala priset inkl. alla avgifter, moms, frakt och betalning. Vi förbehåller oss rätten att korrigera prisuppgifter utan förvarning samt att korrigera prisuppgifter som tillkommit vid eventuell felskrivning.

Betalning

Betalningsvillkoren finns angiven i kundvagnen. För betalning mot faktura är lägsta ordervärde valfritt och högsta givna kreditgräns 3.000:- Sedvanlig kreditupplysning genomförs. Fraktvillkoren finns angiven i kundvagnen.

Enhetlig och varierad fraktkostnad

Enhetlig fraktkostnad på alla beställningar inom Sverige är f.n. 59:- med postpaket till dörr eller aktuellt utlämningsställe. 

Leverans

Leveranstiden från det att vi fått din beställning tills du får varan kan variera mellan 2-10 dagar. Vi jobbar med att leverera så fort vi kan. Om varan du beställt inte finns på lager så får du alltid ett aktuellt senare leveransdatum från oss.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personupgifter. I samband med din registrering  och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt gällande lag rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i såfall via e-post eller telefon.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ingen ångerrätt på klippt metervara. Om textil är skadad t ex hål i tyget eller tryckt felaktigt behandlas varan som reklamation. Se texten Reklamation nedan. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. 

Returpaket

Kontakta oss på mail eller telefon

 info@tygtrend.se  0733 44 55 96

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, efter att vi tagit emot varan från dig och konstaterat att varan är returnerad i ursprungsskick tillsammans med sin originalförpackning snarast eller senast inom 14 dagar betala tillbaka till dig det totala belopp du betalat för varan samt frakten. Om vi däremot kan konstatera att den returnerade varan visar tydliga tecken på att ha varit använd eller saknar originalförpackning förbehåller vi oss rätten att dra av på återbetalningen det beloppet som varan förlorat i sitt värde. Du får själv betala returkostnaden och stå för egen risk när du sänder tillbaka varan.

Reklamation

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt. Spara faktura/kvitto som garantibevis. Vid felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta Kundtjänst och tydligt beskriva felet. När det gäller textil är en viss avvikelse i färgton från bilden inte skäl till reklamation. Ej heller krympning av textil om det inte överstiger 10% vilket anses som normal krympning av textil vid tvätt. Giltiga skäl för reklamation på textil kan vara hål i tyget eller t.ex. tryckfel. Det är viktigt att du inte skickar tillbaka varan innan vi har kommit överrens om det. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning när vi fått den defekta varan i retur. 

Bilder

Alla bilder kan inte garanateras exakt återge varornas utseende, färg eller funktion. Beroende på skärmens inställning kan återgivningen vara felaktig. Vi strävar hela tiden efter att hålla så hög bildkvalitet som möjligt. Vill du låna en bild var god kontakta oss och fråga om lov.